Nør Restaurant | Sa Terrasseta

Un Smokehouse autèntic a Andorra.

HORARI

Dilluns dissabtes i diumenges de 13h a 15h i de 19h00 a 22h30
Dijous i divendres de 19h30 a 22h30
Dimarts i dimecres tancats.

Descubre una cocina que combina tradición e innovación a partes iguales, donde el fuego y el humo aportan una identidad única a nuestros platos de temporada y nuestros ahumados hechos en casa.

Treballant amb el fumador 7 dies a la setmana

Mengem com abans, cuina exclusiva amb llenya i fum amb producte de KMØ i de temporada.

Volem recuperar aquesta forma de cuinar on el temps no és el més important, on allò que importa és la qualitat del menjar i l’experiència de degustar receptes fumades en bona companyia. El foc i el fum, com a senyal d’identitat. Treballem amb els millors ingredients com la carn dels Pirineus, productes fumats a les nostres cuines i ens esforcem per fer-ho tot amb les nostres mans, aconseguint portar a les nostres muntanyes, sabors, olors i sensacions d’altres èpoques i d’altres regions.

La Brasa

Un dels nostres imprescindibles és el foc i la brasa. Productes que sempre acabem amb un sabor més intens i diferent de la resta.

Convertim el nostre restaurant en un ambaixador dels fumats noruecs, dels sabors de les carns salvatges del Pirineu i les aromes del menjar fet a la llenya. Sense oblidar-nos del millor maridatge amb vins seleccionats perquè l’experiència sigui perfecta i un final amb les millors postres de temporada també fumades, per aconseguir una explosió pels teus sentits.

Els nostres plats estrella, el nostre ADN

Sou un grup?
Voleu celebrar alguna cosa?

Regala Nør
Restaurant